جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

استقبال گروه هفت از بهبود روابط تهران-ریاض

استقبال گروه هفت از بهبود روابط تهران-ریاض وزرای خارجه هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت در بیانیه‌ای از بهبود روابط جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی استقبال کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزرای خارجه هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت (G7) امروز (سه‌شنبه) از آغاز بهبود روابط میان عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران استقبال کردند.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، وزرای خارجه گروه هفت در یک بیانیه جمعی که پس از نشست در «کارویزاوا» ژاپن منتشر شد، با استقبال از تجدید روابط تهران و ریاض اعلام کردند: «ما از ابتکار عمل بهبود روابط دوجانبه بین کشورها و تنش‌زدایی در منطقه از جمله توافق اخیر ایران و عربستان سعودی برای احیای روابط استقبال می‌کنیم».

 

ایران و عربستان سعودی ماه گذشته با میانجیگری چین روابط دیپلماتیک خود را ازسرگرفتند. در این توافق آمده که روابط تهران و ریاض و بازگشایی متقابل سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های آن‌ها حداکثر طی دو ماه آینده صورت خواهد گرفت.

 

کمال خرازی رئیس شورای روابط خارجی ایران درباره این توافق گفته، «از نگاه جمهوری اسلامی ایران، عربستان سعودی یک کشور بزرگ در منطقه و یک کشور اثرگذار در جهان اسلام است. نه ایران و نه عربستان سعودی نمی‌توانند یکدیگر را نادیده بگیرند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار